bule de sapun familie in parc profesionistii batrani tineri
creioane

Bun venit pe site-ul asociatiei noastre!

'Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua' are ca misiune dezvoltarea serviciilor de calitate si a mecanismelor de solutionare a problemelor pentru a pune in valoare, a promova si a sustine potentialul uman din cele mai diversificate contexte si etape de viata. Activitatea noastra se bazeza pe urmatoarele principii: 1. Profesionalism in fiecare activitate pe care o desfasuram 2. Respect pentru colaboratorii nostrii (voluntari, clienti, beneficiari, parteneri,etc.) 3. Garantia serviciilor si a programelor desfasurate.

Proiectele noastre

Promovam Prahova
logo Promovam Prahova

Promovam Prahova, este in primul rand un ziar – online, un proiect de promovare a judetului Prahova. Ce promovăm? Valorile judetului..

Detalii..
Centru de resurse pentru tineri
Centrul de resurse pentru tineri

Centrul de resurse pentru tineri este un incubator de vise si proiecte, este locul in care punem ideile cap la cap si le transformam in fapte!

Detalii..
Unelte pentru dezvoltare
Unelte pentru dezvoltare

Investeste in tine si pregateste-te pentru o lume neprevazuta! Educatia continua, educatia non-formala te pregateste sa iti traiesti viata..

Detalii..

Produse unicat pe impreuna.acumaidc.ro:

Noutati

  • Incep inscrierile pentru Clubul de Arte

    AIDC va lanseaza provocarea de a face parte in primul Club de Arta din Ploiesti. In cadrul acestui club vom organiza cursuri de pictura, modelaj artistic, design vestimentar si design ambiental..

  • Am deschis portalul impreuna.acumaidc.ro

    Se spune, de cele mai multe ori in gluma, ca actul donatiei usureaza si sufletul, nu numai portofelul. Noi va oferim in dar ceva concret. Astfel, donand o oarecare suma de bani beneficiati de un cadou..

  • Va prezentam Centrul de Resurse pentru Tineri

    Centrul de resurse pentru tineri este un incubator de vise si proiecte, este locul in care punem ideile cap la cap si le transformam in fapte! Cu alte cuvinte, daca si tu esti un tanar intre 14 si 35 de ani..